Laat taal ontwikkelen // Gestalt taalontwikkeling // Een minder bekende weg naar taal

Starten met een spraakapp!

Speciaal voor ouders

Wil je leren hoe je de ontwikkeling van taal en communicatie kan ondersteunen met een spraakapp? Dan is deze cursus iets voor jou!
  • Je hebt een kindje met een taalachterstand, een taalstoornis of een andere diagnose zoals autisme. Je kindje spreekt nog (bijna) niet.
  • Je kindje communiceert al veel op andere manieren, door te kijken, te wijzen, geluiden, maar spreken lukt niet goed.
  • Je kindje communiceert nog maar weinig op een duidelijke manier,ook niet met zijn lichaam. Als hij iets wil dan neemt hij het zelf of neemt je bij de arm.
  • Je bent ouder of je werkt met kindjes met complexe taal-en communicatieproblemen en je wil weten hoe je de spraakapp kan leren gebruiken via een  natuurlijke aanpak die de ontwikkeling stimuleert.

Dan is deze cursus voor jou!

Je krijgt op een verstaanbare methode verschillende tools en handvaten aangereikt om via een bestaande app je kindje tot een betere communicatie te brengen.  Met een leuke online interactie via 4 zoom momenten leer je verschillende strategieën aan de hand van voorbeelden, oefeningen en opdrachten. Dit alles aangevuld met extra documenten ter ondersteuning. 

Ben je overtuigd? Meld je dan snel aan gezien de plaatsen beperkt zijn. Dat kan door de knop hiernaast te gebruiken. Eens ingeschreven ontvang je een mail met alle details over de data en en de 4 online momenten.  

Heb je je reeds aangemeld voor de cursus 'Laat Gestalt Taal Ontwikkelen' dan boek je deze cursus via onderstaande knop: