Laat taal ontwikkelen // Gestalt taalontwikkeling // Een minder bekende weg naar taal

Starten met een spraakapp!

Speciaal voor ouders

Wil je leren hoe je de ontwikkeling van taal en communicatie kan ondersteunen met een spraakapp? Dan is deze cursus iets voor jou!
  • Je hebt een kindje met een taalachterstand, een taalstoornis of een andere diagnose zoals autisme. Je kindje spreekt nog (bijna) niet.
  • Je kindje communiceert al veel op andere manieren, door te kijken, te wijzen, geluiden, maar spreken lukt niet goed.
  • Je kindje communiceert nog maar weinig op een duidelijke manier,ook niet met zijn lichaam. Als hij iets wil dan neemt hij het zelf of neemt je bij de arm.
  • Je bent ouder of je werkt met kindjes met complexe taal-en communicatieproblemen en je wil weten hoe je de spraakapp kan leren gebruiken via een  natuurlijke aanpak die de ontwikkeling stimuleert.

Dan is deze cursus voor jou!

Je leert hoe je de communicatie- en taalontwikkeling met hulpmiddelen kan stimuleren. We gaan het vooral hebben over spraakapps; je krijgt strategieën en stappen onder de knie hoe je dat zelf kan doen. Via online leermodules volg je lessen en kan je leren wanneer het jou het beste past.  Je leert verschillende strategieën aan de hand van voorbeelden, oefeningen en opdrachten. Dit alles aangevuld met extra documenten ter ondersteuning. 

Er wordt ook 1 live moment voorzien voor vragen!

Ben je overtuigd? Meld je dan snel aan gezien de plaatsen beperkt zijn. Dat kan door de knop hiernaast te gebruiken. Eens ingeschreven ontvang je een mail met alle details!