Laat taal ontwikkelen // Gestalt taalontwikkeling // Een minder bekende weg naar taal

Voor wie is de cursus?

Ben je benieuwd of de cursus iets voor jou is? Lees hieronder verder en ontdek dat deze cursus speciaal voor jou ontwikkeld werd!

Je begeleidt kindjes die nog niet of nauwelijks communiceren en je wil meer weten op welke manieren taal kan ontwikkelen. Soms merk je dat de ‘klassieke aanpak’ voor taal niet werkt.

Je wil beter weten hoe kinderen met autisme taal ontwikkelen, en hoe jij hen kan helpen doorheen de fases van NLA , van rigide taalgebruik en echolalie naar flexibele taal. Je wil meer weten over hun sterktes en hoe je die kan inzetten.

Met concrete handvaten, tips en tools kun je meteen aan de slag gaan! 

 

Je kan sneller screenen en evolutie opvolgen, zelfs bij kinderen die niet of nauwelijks praten.  Door meer inzicht in de gestalt taalontwikkeling en materialen om mee te werken heb je minder voorbereiding voor meer resultaat en word je een sterke partner in hun taalontwikkeling.

 

 Je bent logopedist, leerkracht in het kleuteronderwijs, je werkt beroepshalve met jonge kinderen, je werkt met kinderen met autisme, of je bent ouder van een kindje met gestalt taalontwikkeling of autisme?

Online cursus

Ben je overtuigd dat de online cursus iets voor jou is? Klik hieronder op de knop om je aan te melden. Nadien krijg je toegang tot het hele pakket van de online modules.